Το Manga District είναι απόλυτα αφοσιωμένo στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών – πελατών της ιστοσελίδας του. και δεν υπάρχει περίπτωση να αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών του σε τρίτους..

Συλλέγουμε μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την αποστολή και την παράδοση της παραγγελίας των πελατών μας, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ταχυδρομικό κώδικα κτλ

Τα στοιχεία των πελατών είναι προσωρινά αποθηκευμένα στον server του Manga District με ασφάλεια και εννοείται πως μπορούν ανά πάσα στιγμή να διαγραφούν μόνιμα στέλνοντας το αντίστοιχο αίτημα.

Το Manga District δεσμεύεται πως δεν θα προχωρήσει σε πώληση των όποιων προσωπικών στοιχείων των πελατών του σε τρίτους.

Τα ΕΛΤΑ courier με τα οποία συνεργαζόμαστε για τις αποστολές των παραγγελιών έχουν πλήρη συμμόρφωση με τον αντίστοιχο Ευρωπαικό κανονισμό διαφύλαξης των προσωπικών δεδομένων GDPR

Με την συγκατάθεση του πελάτη, μπορούμε περιστασιακά να ενημερώνουμε για τυχόν κληρώσεις, νέα, παραλαβές καινούριων προιόντων και ειδικών προσφορών.

H συλλογή των προσωπικών πληροφοριών γίνεται αποκλειστικά για την διεκπαιρέωση των παραγγελιών, τη συλλογή στατιστικών στοιχείων όπως ο αριθμός επισκεπτών και των αγορώνi που διενεργούνται μέσω της ιστοσελίδας μας ή για την καταπολέμηση απάτης. Ενδέχεται η γνωστοποίηση προσωπικών στοιχείων πελατών σε περίπτωση που ζητηθούν από κάποια δημόσια αρχή και γενικότερα για την προστασία των δικαιωμάτων και την ασφάλεια του Manga District και των πελατών του.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας προκειμένου να ακούσουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας σχετικα είτε μέσω email είτε τηλεφωνικά.

Σκοπός μας είναι πρωτίστως η εξυπηρέτηση των πελατών μας.