Κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου τα προιόντα που παραγγέλνετε από το mangadistrict.gr να σας παραδίδονται σε άψογη κατάσταση.

Στην ατυχή περίπτωση που η παραγγελία που λάβατε από το mangadistrict.gr δεν είναι στην επιθυμητή κατάσταση, έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προιόντα εντός 7 ημερών από την παραλαβή τους εφόσον διαπιστωθεί πως είναι είτε χαλασμένα κατά την παράδοση σε εσάε, είτε πρόκειται για εργοστασιακά ελλατωματικό προιόν, είτε πρόκειται για λάνθασμένο προιόν που δεν είχατε παραγγείλει.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μας ενημερώσετε με email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση που θα περιέχει φωτογραφίες του εν λόγω προιόντος, προκειμένου να μας εξηγήσετε ποιό είναι το πρόβλημα με το προιόν που παραλάβατε και γιατί θέλετε να το επιστρέψετε .

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο γεγονός πως για την επιστροφή οποιουδήποτε προιόντος η συσκευασία θα πρέπει να είναι κλειστή.

Το ελαττωματικό προιόν θα πρέπει να μας αποσταλλεί από τον πελάτη πριν την αντικατάσταση του ή την επιστροφή των χρημάτων.

Η επιστροφή του προβληματικού προιόντος γίνεται δωρεάν.

Θα έχετε τις εξής εναλλακτικές στη συνέχεια:

  • Να ζητήσετε την αντικατάστασή του με νεό ίδιο προιόν
  • Την επιστροφή των χρημάτων σας ή
  • Την αντικατάσταση του με άλλο προιόν ίσης αξίας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο του καταστήματος 2110010567 ώρες λειτουργίας.